Grymt.

hallå hallå!

Helgen har varit kalas.. I fredags hade jag tjemiddag här hemma med the old girls :) Vi hade verkligen suuper kul.
Riktigt lyckad kväll..mycket minnen, MYCKET skratt och en del fylla (*host host*) ....jag var inte full för en gångs skull haha ALEX VART RÅ PACKAD...men så rolig.. HHAHAHAHHA " jag måste ha en kork på väskan".. hahahahahaha
Ey fan det va sjukt kul! Tack för en kul kväll tjejer! *puss på er*

Jag jobbade lördagen det va lite små segt...jag var inte bakis men trött.. sen kom jag hem satt vi datan lite sen deckade jag typ kl 21.00 haha. sen var det upp å jobba igen på söndag.. men sen har det inte hänt så mycket mer :)
var på lång promenad med Katta nu ikväll med Balto.. tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder ..men måste lägga in dom på datan för ...ska se om jag kan lägga upp lite bilder från i fredags......om jag vet hur man gör...
Mycket skratt :)
haha vilket stort huvve det ser ut som Balto har :D

ALEX börjar bli på lyret haha
Vi måste ses snart igen :)

Girls night...

Hallå hallå.. Idag har jag stoooor städat....fyfan va Balto hårar nu för tiden asså. Sjukt, man måste typ dammsuga en gång om dagen..

Igår träffade jag Alex, och sen åkte vi in till staden och träffade Amina, som jag inte har träffat på flera år...kul å se henne igen.. Vi gick och fikade och sen skulle hon träffa Annelie på ett glas vin, och det var lika länge sen jag träffade Annelie så det var kul att träffa henne oxå :)

Ikväll ska vi ha tjej middag här hemma, Jag, Kattis, Sandra, Alex och Amina, det ska bli skitkul, Prata massa gamla minnen.....om allt vi gjorde när vi var runt 14-16 år...hahaha Skarpnäck och Mörby killarna...fan va kul vi hade på den tiden alltså..

BTW så är min lillasyster super glad att jag har börjat blogga nu :) hon har tjatat hur länge som helt :P eller hur Tintin ? :)
Förlåt om jag inte ringde igår kväll men vi var inte hemma förns 22.00 så jag tönkte att det kanske var för sent :/
Vi får ta det en annan dag..  Lillasyster Erica ser jag inte mycket av nu för tiden... hon är alltid med kompisar eller något när jag kommer över...men hon är ju inte den åldern...träffar kompisar å göra saker hela tiden..
Men mathilda träffar jag ganska ofta...bra att vi har hundar att gå ut med tillsammans :) Vi måste ha MOVIE night snart....ska kolla min kalender...

Malin ringde härom dagen , vi han bara prata typ 1 min sen laddade min mobil ur :( snyft...
Caisa saknar jag oxå..hon har ingen hemtelefon.. SAKNAR MINA VÄNNER som är så låååångt borta :(

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen ska jag åka å handla till ikväll... Ha det bra puss

haha

kom just på mig själv att låta väldigt arg i mitt inlägg...

Någon som har ett jobb ?

Var ute med skrutt nyss, så hima skönt att ha hund..man kommer ut å går så mycket..speciellt när man har en så stooor hund som han.. han behöver MYCKET motion.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen....yay va kul. Ska dit på nå jävla rekryteringsmöte, arbetsgivare från vården och telefon tjänst...vilket inte alls är min grej. Suck, så ska man sitta i grupp å berätta lite om sig själv... Vilket jag är SÅÅ bäst på... Man får inte ha något liv för Ams, jag tänkte först att jag inte ville gå på skiten så jag ringde oh sa att jag inte kunde "nehe, och varför inte då" ? Nej jag ska iväg hela dagen tyvärr... " ja men du vet att man bara får vara borta om man antingen jobbar eller ska på intervju".... MAN FÅR INTE HA NÅGOT LIV! tänk om jag skulle hälsa på min släkting som ligger på dödsbädden????? blä för dom.

Anyway, nu ska vi inte bli arga... efter det ska jag allafall träffa ALEX, hon har varit på språkresa hela sommaren och kom hem i lördags :) Det ska bli kul att få hennes tryne igen, å höra om hennes resa...

Fick reda på idag oxå vad jag kommer att få i lön, haha, kommer få leva som en fattig bonddräng igen... för några pengar från fitt a-kassan (ursäkta ordspråket) kommer jag inte att få... eller kanske om 10 år, när jag som mest behöver dom???
Skit liv just nu, bläää för att vara arbetslös... någon där ute av alla 0 som läser min blogg som har ett jobb till lilla mig???
Jag kan plocka skit...haha

Aja, nu e det dags för frulle sen farsta.. 
Over and out.

OOOOOJ!

hahaha hej! Jag är verkligen ingen bloggare, har inte bloggat sen i julas haha. Men nu e de dags!!
Orkar inte berätta allt som hänt, men kan berätta att jag nu bor i hökis med micke och vi har skaffat hund!

Våran älskade BALTO!!!! min bebis.
Så nu va det sagt, slipper jag gå igenom typ 9 månader, det skulle nog ta sin lilla tid..

Nu ringde Fanny, hon står här utanför.. hon är hundvakt åt en 5 månaders NewFoundland valp!!!!!
Nu ska det lekas...jag skriver mer sen. Jag börjar jobba kl 16 oxå så vi får om jag hinner innan det, annars så skriver jag när jag kommer hem frå  jobbet =)

Puss å kjam

RSS 2.0